TALVINOME 12.3.-13.3.2016

Noutajien taipumuskoe, metsästyskoe ja WT sekä näihin treenaaminen

TALVINOME 12.3.-13.3.2016

ViestiKirjoittaja riitta » 11.12.2015 10:37

Tervetuloa 30v-juhlatalvinomeen [s_waves] !


Talvinome on myös koekalenterissa. Helpoiten saat kokeen näkyviin valitsemalla järjestäjäksi Mäntän Seudun Nuuskut Ry. Koe on kalenterissa b-kokeena, (ei muu-statuksella) .
Tapahtuma on myös Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/1488782391429499/

Talvinomepaikkana on Matkailutila Surkeenjärvi Korpilahdella: http://www.matkailutilasurkeenjarvi.fi/

Viime vuosista poiketen AVO ja VOI -luokat ovat vain lauantaina.


ALOKAS-luokka on kumpanakin päivänä sekä riistalla että dameilla. Koepaikkoja alokasluokassa on kumpanakin päivänä 40 kpl, joista ensimmäiset 20 kpl on damipaikkoja (aamupäivä) ja jälkimmäiset 20 kpl riistapaikkoja (iltapäivä).
HUOM!. Alokasluokkaan osallistuvat valitkaa joko aamu- tai iltapäiväryhmä! Aamupäivä suoritetaan dameilla ja iltapäivä riistalla. Jos jätätte ryhmän valitsematta, niin joudutte automaattisesti varasijalle.


HUOM: Joukkueet ilmoitetetaan edelliskerran tapaan vasta paikan päällä. Kaikki koirakot ilmottautuvat siis ensin normaalisti koekalenterin kautta ja halukkaat saavat sitten miettiä joukkueensa jäseniä talvinomeen saakka ja ilmoittavat joukkueen kokoonpanon paikanpäällä. Joukkueen kolme koiraa voivat olla missä luokassa ja kumpana päivänä tahansa. Joukkueilmoituksia en ota edes vastaan ennen talvinomepäivää.

LISÄTTY TALKOOLAISINFO 14.12.2015:

Kuten ennenkään, ei ensi vuonnakaan olisi talvinomea ilman talkoolaisia. Varsinkin koko päivän ahkeroivat ovat meille tosi tärkeitä ja siksipä olemme panostaneet erityisesti työntekijöiden majoittamiseen ja ruokailuun, kun siihen on nyt puitteitten puolesta mahdollisuus. Koko päivän talkoilevalla tarkoitetaan tässä ihan konkreettisesti koko päivän töissä olevaa, et voi siis startata samana päivänä.

-Yhden kokonaisen päivän tai kaksi puolikasta päivää talkoileva saa koko osallistumismaksun takaisin (35€). Jos talkoilee 1/2 päivän, palautetaan 15€. Osallstumismaksu sisältää yhden päivän keittolounaan.

-paikalla voi yöpyä koiran kanssa, hinta 10€/yö (Jaakontalossa).

-aamupala talkoopäivänä ilmainen, muutoin ennakkovarausta vastaan 5€.

-yöpyville (talkoolaisille+tuomareille) iltaruoka kokeen jälkeen ilmainen.

-talkoolainen joka ei starttaa, saa koko päivän talkoilusta ilmaisen paikan ja etusijan Mäntän Seudun Nuuskujen koulutustapahtumaan. Hän saa myös talviinomessa talkoopäivänsä ateriat ilmaiseksi (aampupala & keittolounas).

-puolikkaan päivän talkoiija, joka ei starttaa saa etusijan Mäntän Seudun Nuuskujen koulutustapahtumaan. Hän saa myös talviinomessa talkoopäivänsä ateriat ilmaiseksi (aampupala & keittolounas).

Talkoolaiset voivat varata majoituksen minulta (10€/yö Jaakontalossa) sekä tarvittaessa ateriat sille päivälle kun eivät talkoile (aamupala 5€ ja keittolounas 7€). Varaukset joko sähköpostilla koivisto.riitta @ gmail.com, tai puhelimella klo 18.00 jälkeen 040-5446 697. Lisäys: kun ilmoittaudutte talkoilemaan ja varaatte majoituksen, niin ilmoittakaa minä yönä yövytte ja kumpana päivänä talkoilette.

LISÄTTY MAJOITUSINFO MUILLE KUIN TALKOOLAISILLE 14.12.2015:

Surkeenjärvellä on majoitustilaa niin talkoolaisille kuin osallistujillekin. Muut kuin talkoolaiset voivat varata tarvittaessa majoituksen ja aamupalan Anni Kukolta : anni.kukko @ jokinenoy.fi , puh. 040 7021 094 (klo 16.00 jälkeen puhelintiedustelut.). Osallistujien ei tarvitse varata lounasta erikseen, se kuuluu osallistumismaksuun. Jos et kuitenkaan starttaa etkä ole talkoolainen, niin varaa Annilta halutessasi keittolounas(klo 11-13.00). Majoitus muilta kuin talkoolaisilta 35€/yö, joka sisältää aamupalan. Koirat saa tuoda huoneisiin.

LISÄTTY 15.1.2016:
vieno toive teille, jotka ette liitä maksukuittia ilmottautumiseen koekalenterissa, vaan toimitatte sen muuten: Laittakaa viestikentään koiran nimi ja luokka jossa se starttaa. Pelkällä maksajan nimellä koiran etsiminen ilmottautuneista on HIDASTA, varsinkin, kun maksaja voi olla joku muu kuin koiran omistaja.

Huomioikaa myös, että niin ilmottautumisesta kuin kuitatusta maksustakin tulee ilmoitus sähköpostiinne. Jos ei, niin kannattaa kysellä onko ilmottautuminen yleensä tullut tai onko maksukuitti tullut perille. Ensimmäisen kuittauksen lähettää koekalenteri automaattisesti heti ilmottautumisen mentyä läpi, jälkimmisen minä kun ehdin.


Riitta
Avatar
riitta
 
Viestit: 243
Liittynyt: 14.02.2005 19:01
Paikkakunta: Jämsä

Paluu NOU/NOME/WT

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron