Tulosten ilmoittaminen Kiharakerhon nettisivuille

Kiharakerho ry:n keskustelupalsta

Valvoja: SannaS

Tulosten ilmoittaminen Kiharakerhon nettisivuille

ViestiKirjoittaja SannaS » 22.05.2007 20:29

Hei aktiivinen kiharaväki!

Nyt on taas vilkkain koe- ja näyttelykausi alkanut, joten muistutetaanpa taas \"oikeaoppisesta\" tulosten ilmoittamisesta. Ohjeet löytyvät Kiharakerhon nettisivuilta kohdasta Kiharakerho/Nettisivut/Materiaali. Lukaiskaapa kerran ajatuksella läpi mitä kaikkea tietoa näyttelyistä ja kokeista tuloksien nettiin laittamista varten tarvitaan; myös sivuilla jo olevia tuloksia kannattaa katsoa sillä silmällä.

Näyttelyiden yhteydessä muistuttaisin ihan erikseen, että pistäkää viestiinne aina mukaan myös se, onko kyseessä ryhmänäyttely vai kaikkien rotujen tai kansainvälinen näyttely. Mikäli näyttely on useampipäiväinen, laittakaa päiväksi se jolloin kiharat on arvosteltu.

Kuvien nimeämiseen pyytäisin kiinnittämään erityistä huomiota. Kuvat nimetään edelleen kuten tuolla ohjesivulla on neuvottu, mutta väännetään tässä nyt vielä yksi esimerkki rautalangasta. Kihara nimeltä Qoiruus Qiharuus on osallistunut näyttelyyn 15.5.2007 Pirkkalassa. Näin ollen kyseisen koiran kuva nimetään 070515_pirkkala_qoiruusqiharuus.jpg - ensin vuosi, sitten kuukausi, sitten päivä, ei välejä vaan alaviivoja, koiran nimi yhteen ja kaikki pienillä kirjaimilla.

Toimimalla ohjeiden mukaan nopeutatte tulosten ilmestymistä nettisivuille ja vähennätte webbarin työmäärää. Kukin tuloksia ilmoittava jaksaa varmaankin nimetä muutaman kuvan oikein ja ilmoittaa viestissään kaikki tarvittavat tiedot kun miettii, millaisen työn webbari joutuu tekemään nimetessään ne muutamat kuvat ja etsiessään ne kaikki tiedot kerrallaan vaikkapa viidelle näyttelylle, joissa on ollut yhteensä 50 koiraa...

Avusta kiittäen, Sanna-webbari
Viimeksi muokannut SannaS päivämäärä 29.06.2007 09:23, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
SannaS
 
Viestit: 768
Liittynyt: 14.02.2005 21:25
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja SannaS » 13.06.2007 09:11

Tulosten tulva on loppumaton, hienoa! Patistelen kaikkia kuitenkin vielä lukemaan ylläolevan viestin ja lisäksi täydelliset ohjeet tulosten lähettämiseen nettisivuilta.

Puuttuvien tietojen kaiveluun ja kuvien uudelleen nimeämiseen menee tolkuttomasti aikaa, joten koittakaapa ryhdistäytyä tulosviestejä kirjoittaessanne. Joukossa on toki hienosti täydellisinä lähetettyjä tuloksia nytkin, mutta myös niitä kovin puutteellisia.

Jos olet lähettänyt tuloksia eikä niitä ilmesty seuraavan päivityksen yhteydessä nettiin, lähetä tulokset uudelleen täydellisinä. Vajaita tuloksia ei oikein ole kenenkään kannalta reilua laittaa nettiin. Kiitos!
Avatar
SannaS
 
Viestit: 768
Liittynyt: 14.02.2005 21:25
Paikkakunta: Espoo

Re: Tulosten ilmoittaminen Kiharakerhon nettisivuille

ViestiKirjoittaja SannaS » 30.03.2008 10:11

Nyt kun aktiivisin koekausi on taas lähestymässä, en voi kylliksi painottaa tulosten oikeaoppisen lähettämisen tärkeyttä. Erityisesti pyytäisin tarkkuutta kuvien nimeämisen ja koon tarkistamisen kanssa. Ohjeita löytyy tästä ketjusta ja Kiharakerhon nettisivuilta.

Jos ilmoitetuissa tuloksissa on puutteita, jätän ne kylmästi päivittämättä ilman erillistä ilmoitusta. Päivämäärien, tuomareiden, omistajien, ohjaajien ja muiden osallistuneiden kiharoiden selvittämisessä on vaan liikaa työtä, jos sen tekee vielä normaalien päivitysten lisäksi.

Kiitos kaikille aktiivisuudesta!
Avatar
SannaS
 
Viestit: 768
Liittynyt: 14.02.2005 21:25
Paikkakunta: Espoo

Re: Tulosten ilmoittaminen Kiharakerhon nettisivuille

ViestiKirjoittaja SannaS » 10.05.2009 12:46

Muistutetaanpa taas kerran siitä, miten tulokset pitäisi ilmoittaa. Tuloksia tulee niin paljon, että jos jokaiseen tapahtumaan joutuu kaivamaan jonkun tai useampia tietoja netistä tai kyselemään perään sähköpostilla, työmäärä kasvaa valtavaksi. Kerratkaapa siis ohjeet Kiharakerhon nettisivuilta ja tästä viestiketjusta, kiitos!
Avatar
SannaS
 
Viestit: 768
Liittynyt: 14.02.2005 21:25
Paikkakunta: Espoo


Paluu kiharakarvainen noutaja

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron